اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

نتایج کامل کووپارس تا ۶ ماه آینده مشخص می‌شود

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفت: برداشتن ماسک برای زمانی است که کل جامعه واکسینه شوند یا بحث ایمنی جامعه در جامعه اتفاق بیفتد که بیش از ۷۰ درصد مردم باید تحت پوشش واکسینانسیون قرار بگیرند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۷ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 11
کد خبر: ۸۰۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی درباره ادعای برداشتن ماسک بعد از تزریق واکسن کووپارس گفت: برداشتن ماسک از دو جنبه است اول فردی که واکسن می‌زند یک نفز از کل جامعه است نتایج پیش بالینی نشان می‌دهد افرادی یا آن گروهی که تحت مطالعه قرار می‌گیرند کمترین دفع ویروس و تکثیر ویروس را در مجرای تنفسی دارند بنابراین فرد به خودی خود می‌تواند ماسک را بردارد، ولی وقتی در جامعه‌ای هستیم عده‌ای واکسینه هستند عده‌ای نیستند مساله را تغییر می‌دهد.

 

محمدحسین فلاح افزود: برداشتن ماسک برای زمانی است که کل جامعه واکسینه شوند یا بحث ایمنی جامعه در جامعه اتفاق بیفتد که بیش از ۷۰ درصد مردم باید تحت پوشش واکسینانسیون قرار بگیرند و بعد این اتفاق بیفتد، ولی برای فردی که واکسینه شده خطر دفع و انتقال ویروس به حداقل می‌رسد آن فرد می‌تواند این شرایط را داشته باشد.

 

وی در خصوص واکسن کووپارس بیان کرد: واکسن ما پروتئین نو ترکیب است بخشی از ژنوم ویروس که در ایمنی زایی و تولید آنتی بادی بر علیه ویروس موثر بوده انتخاب شده بومی و تولید موسسه رازی هست فرموله شده تست‌های کنترلیش را در حیوانات آزمایشگاهی طی کرده مستندات بعد از ۴، ۵ ماه مطالعه در اختیار سازمان غذا و دارو قرار گرفته و مستندات در سازمان غذا و دارو بررسی و تایید شده و الان مجوز مرحله یک و دو با هم منظورم این است هر دو پروتکل با هم، ولی اجرای فاز دوم منوط به تایید نتایج فاز یک هست و مجوز از سازمان غذا و داروست.

 

معاون تحقیقات و فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی عنوان کرد: کووپارس سه فاز دارد، سه فاز دو ماهه در نظر بگیرید شش ماه زمان نیاز داریم تا نتایج تحقیقات به پایان برسد امیدواریم که مجوز مصرف اضطراری پس از پایان فاز سه یعنی آنالیزی که بیابین فاز سه هست حدودا شش ماه این فرایند طول می‌کشد.

 

فارس

ارسال نظر